Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2008

Ένα δύο τρία ΣΤΟΠ!

χωρίς λόγια...


Un chat joue à 1 2 3 soleil
Ανέβηκε από djt7f

Θανάσημος

12 σχόλια:

  1. Ανάμεσα σε δυο διαδοχικά ανοίγματα της πόρτας ΔΕΝ υπάρχει καμιά γάτα.
    Η γάτα υπάρχει μόνο όταν καταγράφεται η ύπαρξή της και η θέση της στο βίντεο.
    Να υπάρχει άραγε το ον θανάσημος όταν δεν γράφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου Νικ!

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι η γάτα πέρασε μέσα από μια μόνο πόρτα και κατέληξε ολόκληρη μπροστά στην κάμερα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διευκρίνηση:

    Για όσους δεν ξέρουν τι σκατά λέμε κατά καιρούς με τον Νίκ σε διάφορα σχόλια του μπλογκ, να διευκρινίσω ότι πρόκειται για έναν νέο κλάδο της φυσικής, την φυσομπλογκική, η οποία ως πολυεπίπεδη επιστήμη, δεν αναπτύσσεται μόνο κάθετα, από σχόλιο σε σχόλιο, αλλά και οριζόντια, από μπλογκ σε μπλογκ, με αποτέλεσμα στο τέλος να χάνεται τελείως η μπάλα και κάθε στοιχειώδης αναγνώστης να καταλήγει να συγκρούεται με το πληκτρολόγιο του σε ταχύτητες που πλησιάζουν αυτή του φωτός, στην προσπάθεια του να ανακαλύψει την μαύρη τρύπα του ίντερνετ που καταπίνει το νόημα των ποστ.

    Εύχομαι να έγινα κατανοητός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η νέα αυτή επιστήμη, που μοιάζει πολύ με έναν ιστό, στην πραγματικότητα δεν βασίζεται επάνω στο χτίσιμο της γνώσης σκαλί σκαλί αλλά στα άλματα που ως γνωστόν, μπορεί να καταλήξουν στο κενό ή στην απέναντι όχθη, όπου θα βρουν τον Αλαβάνο να τους περιμένει για να σχηματίσουν κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αυτόν τον τρόπο, η γνώση αντί να προοδεύει, ολοκληρώνεται, αποκτώντας την πραγματική της υπόσταση μέσω του μοναδικού συνεκτικού ιστού του κόσμου μας: του σουρεαλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το γεγονός για παράδειγμα ότι βλέπετε έναν μπλόγκερ να κάθεται και να γεμίζει σχόλια ένα δικό του ποστ με τίτλο "χωρίς σχόλια" μπορεί να χαρακτηριστεί ως άλλη μια έκφραση της φυσομπλογκικής, η οποία διδάσκει πως "οι σχέση αιτίας - αιτιατού είναι για τα μάτια του κόσμου καθώς στην πραγματικότητα, τόσο η αιτία όσο και ο αιτιατός διατηρούν πολλαπλές εξωσυζυγικές σχέσεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης να τονίσω πως ας με σταματήσει κάποιος γιατί όπως πάω θα συνεχίσω να γράφω μέχρι αύριο το πρωί σχόλια στο μπλογκ μου που ως γνωστόν δεν το διαβάζει κανένας, με αποτέλεσμα να χαθεί όλο το απόσταγμα της σοφίας μου και να το ανακαλύψουν οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος όταν θα έχω πια πεθάνει και θα έχω πάει στην κόλαση αποδεικνύοντας ότι τελικά είχα έναν αναγνώστη: τον Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεός εδώ!!! Κόντρα ή απλό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κόντρα μόνο στο μουστάκι. Το υπόλοιπο απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή