Τρίτη, Ιουνίου 10, 2008

Λεσβιότητες

Μια ένωση κατοίκων της Λέσβου έκανε μήνυση στον Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος ζητώντας να τους απαγορευθεί να χρησιμοποιούνε την λέξη «λεσβία».

Οι λεσβίες είναι ανάστατες διότι τις πιάσανε στον ύπνο και δεν έχουν μπακ απ πλαν.

Σε αλλεπάλληλες συναντήσεις που κάνανε, εξετάστηκαν διάφορα σενάρια και τελικά αποφασίστηκε η λύση της μετονομασίας: Από Λεσβίες δηλαδή να γίνουν Λημνιές. Η ιδέα αυτή έχει αρκετούς οπαδούς γιατί τα δύο νησιά συνορεύουν και άρα γεωγραφικά βολεύει.

Εν τω μεταξύ, μια ομάδα ριζοσπαστικών Λεσβιών αποκόπηκε από την Κοινότητα και αποχώρησε, κηρύσσοντας ότι γεννήθηκαν λεσβίες και θα πεθάνουν λεσβίες και μετά άρχισαν να τσακώνονται με τηλεσχολιαστές στα παράθυρα που υποστηρίζανε ότι δεν γεννήθηκαν λεσβίες αλλά γίνανε γιατί ο κόσμος είναι κακός. 

Τέλος, μια άλλη μικρότερη ομάδα καταχώρησε το site lesvies.gr και ανακοίνωσε ότι ακόμα κι αν το δικαστήριο τους απαγορεύσει να λέγονται λεσβίες, αυτές θα συνεχίσουν να λέγονται γιατί θα είναι μέλη του συγκεκριμένου site το οποίο και θα προσδιορίζει την ταυτότητα τους.

Σε αυτό το σημείο επενέβη ο κ. Σανιδάς και απαγόρευσε το ίντερνετ. Τον κ. Σανιδά κάλυψε ο κ. Ρουσόπουλος.

Οι εξελίξεις αυτές δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες στο ευρύτερο έθνος το οποίο ως γνωστόν εκπροσωπεί ο Άνθιμος. Έτσι λοιπόν, ο παναγιότατος έκανε ένα κήρυγμα αλληλεγγύης και αγάπης προς τους Λεσβίους και καταράστηκε τις Λεσβίες να πεθάνουν και μάλιστα άμεσα για να καθαρίσει ο τόπος από το μίασμα και να μπορέσουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι νορμάλ άνθρωποι να συνεχίσουμε να κλέβουμε τον διπλανό μας. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι όλες οι Λεσβίες είναι Σκοπιανοί πράκτορες.

Μετά από αυτό, την σκυτάλη πήρε ο σκοπιανός πρωθυπουργός κ. Γκρουέφσκι που έστειλε υπόμνημα στον ΟΗΕ μιλώντας για καταπίεση της «Μακεδονικής Λεσβιακής Μειονότητας» και επισύναψε την ομιλία του κ. Άνθιμου.

Ο κ. Άνθιμος επανήλθε στο θέμα δυναμικά και χτύπησε τις καμπάνες του Αγίου Δημητρίου για τουλάχιστον 30 λεπτά συνεχόμενα, μέχρι που οι παρακείμενοι μουσουλμάνοι μετανάστες αναγκαστήκανε να καλέσουν την αστυνομία για να παραπονεθούν για τον θόρυβο.

Η αστυνομία ήρθε επι τόπου, φίλησε το χέρι του παναγιότατου που είχε κουραστεί από το πολύ ντίνγκι ντάνγκα και είχε κάτσει σε ένα παγκάκι να ξαποστάσει. Εν συνεχεία, συνέλαβαν τους μετανάστες και αφού τους βασάνισαν στο αστυνομικό τμήμα, τους απέλασαν.

Όπως είναι φυσικό, σε αυτό το σημείο επενέβην ο Συνασπισμός ο οποίος έφτασε τρέχοντας στα σύνορα μαζί με τα κανάλια και έκανε συμβολικό αποκλεισμό ενώ δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος κ. Τσίπρας που υπερασπίστηκε το αναφαίρετο δικαίωμα του μουσουλμάνου μετανάστη στην ενόχληση από την τριαντάλεπτη κρούση χριστιανικής καμπάνας. 

Στον αποκλεισμό συμμετείχαν και όλοι οι ιδιοκτήτες σπιτιών στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου που άδειασε τελείως από τις απελάσεις. «Δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική» είπε ο εκπρόσωπος τους. «Αλλά τώρα που διώχνουν τους μετανάστες, θα αναγκαστούμε για πρώτη φορά στα τελευταία 50 χρόνια να ρίξουμε λεφτά στα σπίτια για να μπορέσουμε να τα νοικιάσουμε σε κανονικούς ανθρώπους» κατέληξε.

Εν τω μεταξύ, το πανελλήνιο είχε ξεχάσει τελείως μα τελείως τις λεσβίες και τους Λεσβίους οι οποίοι μόνοι τους πια συνέχιζαν να ανεβαίνουν οι μεν τον Γολγοθά της καύλας τους και οι δε τον Γολγοθά της δικιάς τους, μέχρι που στο θέμα παρενέβησαν οι φιλελεύθεροι οι οποίοι πρότειναν να ιδιωτικοποιήσουμε την Λέσβο και όποιος θέλει να λέγεται «Λέσβιος» να πρέπει να πληρώσει. «Ας αφήσουμε την ελεύθερη αγορά να καθορίσει το τίμημα της λεσβιότητας» δήλωσε εκπρόσωπος του κόμματος.

Ήταν σε αυτό το σημείο που το ΚΚΕ δεν κρατήθηκε άλλο και εξέδωσε οργίλη ανακοίνωση ενάντια στην ιδεολογία του ιμπεριαλισμού που κατατρέχει τον λαό, το έθνος και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Έξω από το ΝΑΤΟ! Έξω από την ΕΟΚ! Κατέληγε η ανακοίνωση.

Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να ευχηθώ μια εβδομάδα καλού καυτού σεξ σε όλους.

Θανάσημος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου