Δευτέρα, Ιουνίου 09, 2008

Ανωριμότητες


Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκης ανακοίνωσε σήμερα ότι η ελληνική κοινωνία είναι «ανώριμη να δεχθεί το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης ομοφυλοφίλων». Ευτυχώς που υπάρχει και ένας άνθρωπος στην Ελλάδα που είχε την ωριμότητα να δει την ανωριμότητα των υπολοίπων.


Ο κ. Χατζηγάκης μπροστά από τον Παρθενώνα

Αναρωτιέμαι ποιες θα είναι οι κινήσεις του κ. Χατζηγάκη από εδώ και πέρα. Θα προσπαθήσει άραγε να μας ωριμάσει; Ή μήπως πιστεύει ότι πρέπει να μας αφήσει να ωριμάσουμε μόνοι μας; Όπως το κρασί, για παράδειγμα. Η το ουίσκι. Μήπως να μπούμε και σε βαρέλια; Θα μπορούσε ο κ. Χατζηγάκης να κάθεται στην καρέκλα και να πετάει τάπες στον κουβά.

Ερώτηση: Κατάλαβε άραγε ο κ. Χατζηγάκης ότι αποκάλεσε ανώριμους τους παπάδες; Μιλάμε για χιλιάδες χαμένες ψήφους.


Ο κ. Χατζηγάκης με μια χαμένη ψήφο

Η αποκάλυψη πάντως του κ. Χατζηγάκη για την ανωριμότητα μας, είχε σημαντικές συνέπειες στην ελληνική κοινωνία:

1) Οι πολίτες ένοιωσαν καλύτερα, μιας που τώρα ξέρουν τι είναι. Είναι ανώριμοι. Ο αυτοπροσδιορισμός είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, όπως μας δίδαξε και ο Σωκράτης που πέρασε μια ζωή προσπαθώντας να ανακαλύψει τι είναι. Φυσικά ο Σωκράτης δεν είχε Χατζηγάκη για να του το πει. Χρειάστηκαν 2500 χρόνια φυσικής επιλογής για να εξελιχθεί το είδος μας αρκετά και από τον Σωκράτη (που δεν ξέρει) να φτάσουμε στον Χατζηγάκη (που ξέρει).


-> ->

Η εξέλιξις του ανθρώπου στην πράξη:

Από τον πίθηκο (που δεν ξέρει ότι δεν ξέρει) στον Σωκράτη (που ξέρει ότι δεν ξέρει) στον κ. Χατζηγάκη (που ξέρει)


2) Οι μισοί στο ΠΑΣΟΚ τάχθηκαν υπέρ του συμφώνου και οι άλλοι μισοί κατά και όλοι μαζί άρχισαν τις διαρροές στον τύπο. Όπως ήταν φυσικό, το ΠΑΣΟΚ μπήκε στην εβδομαδιαία εσωκομματική του κρίση. Ο Γιώργος που πιστεύει στον γάμο ομοφύλων έκανε πρόταση στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όμως τον απέρριψε με το σκεπτικό ότι δεν είναι αρκετά ομόφυλος.

3) Ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ όλων των κατατρεγμένων του πλανήτη (αρκεί να είναι υπάλληλοι), τάχθηκε αναφανδόν υπέρ του γάμου. Μάλιστα ο κ. Αλαβάνος για να αποδείξει ότι δεν είναι όλοι ανώριμοι, ανέβηκε στο βήμα της βουλής ντυμένος νύφη και έκανε επίσημη πρόταση στον κ. Χατζηγάκη στα ιταλικά.

4) Το ΚΚΕ μπλέχτηκε γιατί δεν μπορεί να καταλάβει εάν το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης ομοφύλων αντιβαίνει στον κομμουνισμό. Με απόφαση του πολιτικού γραφείου καταρτίστηκε (με άκρα μυστικότητα) μια ομάδα που πρέπει στις επόμενες ημέρες να μελετήσει όλα τα γραπτά του Μαρξ, του Ένγκελς, του Λένιν και του Μαο και να αναφερθεί στις 08.00 την Παρασκευή στην συντρόφισσα Παπαρήγα. Καλού κακού, στο ενδιάμεσο, το γραφείο τύπου του κόμματος εξέδωσε την εξής λιτή ανακοίνωση για του θέμα: «Όχι στην εκμετάλλευση ομοφύλου από ομόφυλο». Η ανακοίνωση συνοδεύονταν από μια υψωμένη γροθιά σε κόκκινο φόντο.

5) Ο ΛΑΟΣ μπλέχτηκε ακόμα πιο πολύ κι από το ΚΚΕ γιατί οι αρχαίοι έλληνες ήταν αποδεδειγμένα ομόφυλοι και το κάνανε με τους εξωγήινους που κρύβονται στον Υμηττό και μας δίνανε τεχνολογία που μας κλέψανε οι σιωνιστές εχθροί και μετά ήρθε ο Άδωνις και ο αδερφός του και μας τα αποκαλύψανε όλα αυτά (ευχαριστούμε παιδιά) αλλά χωρίς να μας πούνε για τους ομόφυλους αρχαίους γιατί όλα έχουν τα όρια τους και η Μακεδονία είναι Ελληνική.

6) Ο κ. Καραμανλής παρήγγειλε καμιά δεκαριά DVD με θέμα την ομοφυλία και σκοπεύει να κάνει εντατικά όλη την εβδομάδα. Παράλληλα έδωσε εντολή στους συμβούλους επικοινωνίας του να κάνουν μερικές δημοσκοπήσεις για να διαπιστώσουν τι ακριβώς πρέπει να πει στο έθνος για να διατηρήσει την δημοφιλία του και να παραμείνει καταλληλότερος. Εν τω μεταξύ, εκείνος θα προβάρει τις κινήσεις του στον καθρέφτη.

7) Οι οικολόγοι εναλλακτικοί (ναι, υπάρχουν ακόμα) τύπωσαν μπλουζάκια και αφίσες με τίτλο «Σώστε τον γάμο των ομοφύλων» και ξεκίνησαν διαδικασία συλλογής υπογραφών στο Σύνταγμα ενώ ζητήσανε από την Γκρινπις να στείλει το πλοίο της στην Τήλο.

8) Οι φιλελλεύθεροι γράψανε ένα γράμμα στην ευρωπαϊκή επιτροπή, ζητώντας να καταργηθεί το δικαίωμα του κράτους να παντρεύει ζευγάρια και να αφεθεί στην ελεύθερη αγορά να αποφασίζει εάν οι ομόφυλοι θα παντρεύονται και πόσο θα κάνει.

9) Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Σανιδάς φοβήθηκε ότι ο κ. Χατζηγάκης υπονοούσε πως σε περίπτωση που ωριμάσει η ελληνική κοινωνία θα επιτραπεί ο γάμος ομοφύλων. Ανακοίνωσε λοιπόν ότι η ωρίμανση της Ελληνικής κοινωνίας είναι παράνομη και όποιος πολίτης τολμήσει να ωριμάσει θα τον παραπέμψει στην δικαιοσύνη για να τον καταδικάσει για παραβίαση του ορίου ωριμότητας.


Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Σανιδάς


Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η Τήλος γι’ αυτό το καλοκαίρι είναι φούλι μπουκτ.

Το ίδιο και το δημαρχείο της.

Ομόφυλοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Δεν έχετε να χάσετε τίποτε άλλο από την ελευθερία σας!

Θανάσημος

2 σχόλια:

  1. Εντυπωσιακό ντεμπούτο. Καλωσήρθες στην εικονική παράνοια της βλακόσφαιρας.

    Το πορτρέτο του Σανιδά αποδεικνύει ότι ο εισαγγελεύς είναι μισός άνθρωπος -μισός μηχανή (χαμηλού κυβισμού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Νεφελίκα,

    Μερσί για τα καλά σου λόγια και το καλωσόρισμα. Νομίζω ότι το πορτρέτο του Σανιδά αποδεικνύει ότι αν μη τι άλλο είναι μοντέρνος...

    Θανάσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή