Τετάρτη, Ιουνίου 18, 2008

Εξωγήινοι

Η ζωή στην γη προήλθε από το διάστημα, λένε τώρα οι επιστήμονες. Είμαστε δηλαδή όλοι ούφο.

Νομίζω ότι για πρώτη φορά η επιστήμη κατάφερε να παράγει μια επαρκώς λογική θεωρία που να εξηγεί την επιμονή μας να καταστρέψουμε τον πλανήτη: αυτό το χώμα δεν είναι δικό τους και δικό μας.

Ο Λιακόπουλος τώρα δικαιώνεται.

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η είδηση και βγήκε με ένα πακέτο από 1764 βιβλία που έγραψε ο ίδιος τις τελευταίες 24 ώρες, με θέμα την εξωγηινότητα της ζωής και τον Πούτιν και τα οποία δίνει σε μια και μοναδική προσφορά, σήμερα (κυρίες και κύριοι), σηκωθείτε τώρα από καναπέδες, καρέκλες, κρεβάτια, σταματήστε να γαμάτε, να τρώτε, να αυτοκτονείτε και ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!


Η Ελλάδα πληροφορήθηκε άφωνη τα νέα από τον Λιακόπουλο (μιας που κανένα άλλο σοβαρό μέσο δεν έβγαλε την είδηση). Οι αντιδράσεις ήταν ανάμικτες:

1) Το ΚΚΕ βγήκε στους δρόμους και διαδήλωσε κατά της ανθρώπινης εξωγηινότητας με κεντρικό σύνθημα «Όχι στη ζωή από το διάστημα», «DNA και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και «Η επιστήμη δεν θα περάσει», ενώ παράλληλα νεολαίοι του κόμματος κάνανε ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από την πορεία, προστατεύοντας την με αυτό τον τρόπο από τους εξωγήινους που δεν είχαν πληρώσει την συνδρομή τους στο κόμμα.

2) Η κυβέρνηση κάλεσε έκτακτη συνέντευξη τύπου για να κάνει δηλώσεις για το θέμα. Μαζευτήκανε δημοσιογράφοι από όλα τα κανάλια με την κρυφή ελπίδα ότι θα αποκαλυφθεί επιτέλους σε ποιον πλανήτη ζει ο πρωθυπουργός. Ο κύριος Ρουσόπουλος ανέβηκε στο βήμα, ζήτησε λίγο ησυχία και όταν πλέον όλοι κρεμόντουσαν από τα χείλη του, είπε: «Η κυβέρνηση θα ήθελε να κάνει μια δήλωση για το θέμα της εξωγήινης προέλευσης της ζωής στο πλανήτη». Μετά έκανε μια παύση και κοίταξε το ακροατήριο του. Τέλος, άνοιξε το στόμα του και είπε: «Κανένα σχόλιο».

3) Ο Τσίπρας όταν ρωτήθηκε σχετικά κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Άνω Κωλοπετινίτσα χαμογέλασε γλυκά και είπε ότι αυτές οι ειδήσεις αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά προβλήματα των εξωγήινων. Αμέσως, χιλιάδες ντόπιες κοπελίτσες λιποθύμησαν, γεγονός πρωτοφανές για τα δεδομένα του χωριού που έχει μόνο μια κοπέλα που την έχουν και κρυμμένη για να μην την βλέπει ο κόσμος.

4) Ο Γιώργος βρήκε αφορμή και διέγραψε το μισό ΠΑΣΟΚ ως εξωγήινους.

5) Ο Καρατζαφέρης διοργάνωσε πάρτι στην πλατεία Συντάγματος με κεντρικό σύνθημα «Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται». «Εμείς το είχαμε πει πρώτοι ότι οι αρχαίοι Έλληνες, από τους οποίους ως γνωστόν κατάγονται τα πάντα, ήταν εξωγήινοι. Χαιρόμαστε που τώρα ολόκληρη η ανθρωπότητα υιοθετεί τις θέσεις του κόμματος μας» κατέληξε ευχόμενος σύντομα να πάρουμε και την Πόλη.

Εν τω μεταξύ, μέσα στην αναμπουμπούλα, επενέβη και ο Αλογοσκούφης που έβαλε έναν νέο πρόσθετο φόρο «εξωγηινότητας» σε όλους τους μισθωτούς. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν επέβαλε τον ίδιο φόρο και στους μεγαλοεπιχειρηματίες, απάντησε: «ποιόν φόρο;»

Σε ένα άλλο μέτωπο, καβγάς προκλήθηκε μεταξύ των σεισμολόγων, γιατί η ομάδα ΒΑΝ ανακοίνωσε ότι είχαν προβλέψει τους εξωγήινους πριν από τους υπόλοιπους επιστήμονες, ενώ οι επίσημοι σεισμολόγοι της πολιτείας τους πετάγανε γιαούρτια ψηλά από το αστεροσκοπείο και ζητούσαν τρόφιμα και υποστήριξη από τον λαό μέσω του αυτοσχέδιου ραδιοφωνικού τους σταθμού.

Όπως είναι φυσικό, οι Έλληνες δεν πήρανε χαμπάρι τίποτε από όλα αυτά γιατί εκείνη την ώρα ασχολούντουσαν την εθνική.

Θανάσημος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου