Πέμπτη, Ιουλίου 03, 2008

Ο Εισαγγελέας κ. Αθανασίου ολοκλήρωσε το έργο του...


... με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ (Α΄)


Συνταρακτική αποκάλυψη του εισαγγελέα κ. Παναγίωτη Αθανασίου - Κουκούλα. Μετά από έρευνα 18 μηνών, εκατοντάδες μάρτυρες, χιλιάδες σελίδες δικογραφίας και δυο - τρεις ενοχλητικούς γερμανούς, κατέληξε στο συμπέρασμα που όλοι περιμέναμε: Δεν φταίει κανένας, συγκεκριμένα. Μόνο αφηρημένα.


Μέχρι τώρα ξέραμε για αφηρημένη τέχη. Τώρα έχουμε και την αφηρημένη δικαιοσύνη.

Μα που έβαλα τη ζυγαριά μου;


Η προσπάθεια του κ. Αθανασίου είναι πραγματικά συγκινητική. Μου θυμίζει εκείνους τους κακόμοιρους που ενώ ο Τιτανικός βυθιζότανε, αυτοί προσπαθούσαν να σώσουνε τα χρυσαφικά τους.


Το υπέρτατο μπιζού: Ο Λιάπης. Φοριέται και στο δεξί, σαν κόσμημα.


Με βάση την είδηση από το ιν.γκρ, τώρα θα πρέπει να περιμένουμε κανά - δυό χρόνια για να κουκουλώσουμε την υπόθεση. Τόση ανικανότητα.


Το ίδιο είχε γίνει και με τις υποκλοπές: Τουλάχιστον 2 χρόνια.


Αναρωτιέμαι, δεν τα βλέπει αυτά ο υπουργός Δικαιοσύνης; Δεν αντιλαμβάνεται ότι με αυτούς τους ρυθμούς εκτίθεται η κυβέρνηση; Τι σκατά κουκούλα είναι πια αυτή που χρειάζεται 2 χρόνια; Στο χέρι την ράβουνε;


Δηλώσεις έκανε ο κ. Χατζηγάκης που προσπάθησε να απολογηθεί:

"Πρόκειται για πολύ μεγάλη κουκούλα" είπε. "Δεν έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία".


Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Αλαβάνου:

"Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά αδυνατεί να αρθεί στο ύψος των ευθυνών της. Εάν χρειάζεται τεχνογνωσία, να της στείλουμε μερικούς κουκουλοφόρους να την εξυπηρετήσουν. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις" ολοκλήρωσε.


Ο Γιώργος δεν τοποθετήθηκε ακόμα γιατί ψάχνει να βρει τι σημαίνει "προφάσεις εν αμαρτίαις".


"Μα πως γίνεται να μην βρίσκει τίποτα ο εισαγγελέας, τι στιγμή που ο Γερμανός λέει καθαρά ότι τα χρήματα δόθηκαν σε πολιτικά πρόσωπα;" ρωτήσαμε τον κ. Ρουσόπουλο
"Ο Γερμανός καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τις μπαταρίες και να μην χώνεται στις δουλειές των άλλων" μας απάντησε. "Στο κάτω κάτω, δεν είναι ο Γερμανός που αγόρασε την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση αγόρασε τον Γερμανό. Και μην ξεχνάτε ότι με το που τον αγοράσαμε, τον επιστρέψαμε αμέσως στους Γερμανούς. Καλά θα κάνει να τα βλέπει αυτά η Αγγλική κυβέρνηση, να παραδειγματιστεί και να μας επιστρέψει τα μάρμαρα του Παρθενώνα" κατέληξε.

Εν τω μεταξύ, νέος αποκαλυπτικός διάλογος διέρρευσε στην ελευθεροτυπία, μεταξύ του κ. εισαγγελέα και την γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου:

Εισαγγελέας: "Εσείς είστε η γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου;"
Γραμματέας: "Μάλιστα εγώ. Κι έχω να σας δώσω πολλά στοιχεία για υπουργούς και..."
"ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Παρακαλώ! Ψυχραιμία! Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Ποιό είναι το αγαπημένο σας χρώμα;"
"Εεεε, τοοοο κίτρινο..."
"Μμμμ, μάλιστα... Δεν βλέπω να προκύπτει ευθύνη για κανένα κόμμα..."

Θανάσημος

2 σχόλια:

  1. Κε Θανάσημέ μου, δεν νομίζω πως έχετε δίκιο να μιλάτε για κουκούλωμα. Η διακαής επιθυμία μας είναι να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο.
    Αλλά μην ξεχνάτε ότι αν αρχίσουμε να χτυπάμε στα τυφλά με το μαχαίρι κάτω από την κουκούλα, μπορεί να κόψουμε και κανένα λαιμό αθώου. Και τότε πως να ξεκουκουλώσεις ένα ακέφαλο πτώμα;
    Γι αυτό, η απόφασή μας είναι να μελετήσουμε καλά όλο το καλοκαίρι τις ακτινογραφίες (χμ. δικογραφίες ήθελα να πω) που θα μας αποκαλύψουν τι κρύβεται κάτω από την κουκούλα και μετά να μπήξουμε το μαχαίρι σε βάθος διετίας.
    Αυτό θέλουμε και τίποτε άλλο. Θα εξαφανίσουμε τις κουκούλες από τα εξάρχεια μέχρι την πλατεία συντάγματος.
    Ελπίζουμε να σας έχουμε αρωγό στο έργο μας.
    Η Αντικουκουλική Εθνική Κυβερνητική Συνείδηση (ΑΕΚΣ).
    Και για την αντιγραφή nik-athenian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Νικ,

    Νομίζω ότι έχω δίκιο αλλά αυτό μου συμβαίνει πολύ συχνά, οπότε μην δίνετε σημασία.
    Επίσης, μπορεί το ξεκουκούλωμα να είναι η διακαής επιθυμία της ΑΕΚΣ, αλλά και η ΑΕΚ είχε διακαή επιθυμία το πρωτάθλημα και είδατε τι έγινε. Θα μου πείτε τώρα, από την ΑΕΚ έλλειπε η Συνείδηση. Νομίζω ότι σε αυτό θα συμφωνήσει και ο Κόκκαλης.

    Θανάσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή