Παρασκευή, Ιουλίου 11, 2008

Γελλάδα

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Φώλιας δήλωσε πως σε ότι αφορά την ακρίβεια "η κυβέρνηση ξέρει που βρίσκεται το πρόβλημα". Δεν μας το λεει όμως γιατί δεν της αρέσει να καρφώνει.

Κατόπιν τούτου, η ακρίβεια αναγνώρισε την ήττα της, βγήκε απ' την κρυψώνα της και τώρα τα φυλάει εκείνη.

Προσωπικά έχω μείνει έκθαμβος με αυτά που γίνονται και λέγονται σε αυτή την χώρα. Ο κ. Χατζηγάκης για παράδειγμα δήλωσε στη βουλή ότι "δεν υπάρχει σκάνδαλο Ζίμενς". Εννοεί προφανώς στον πλανήτη του.

Ω, είναι ωραία στον παράδεισο.

Ο κ. Ευθυμίου δήλωσε στον Άλτερ ότι "πρέπει να κλείσουμε και να ξανα-ανοίξουμε την χώρα". Μάλιστα. Άρα ο κ. Ευθυμίου προτείνει να κάνουμε restart. Να βγούμε δηλαδή και να ξαναμπούμε. Τώρα με τις διακοπές, είναι ευκαιρία. Μήπως να μπούμε και σε safe mode; Εύκολο είναι. Πατάς F8.

Αν το πατήσεις δύο φορές, γίνεται F16. Ο Πατακός ζει ακόμα, εάν δεν κάνω λάθος. Θα μπορέσει να μας δώσει το know how.

Να καταλάβουν το πολυτεχνείο και ο Ανδρουλάκης με την Δαμανάκη και τον Λαλιώτη που έχουν και σχετική εμπειρία, να θυμηθούμε κι εμείς γιατί τους ψηφίζουμε τόσες δεκαετίες. Να μάθουν επιτέλους και οι κουκουλοφόροι πως γίνεται σωστά. Είναι κρίμα γιατί τα νέα παιδιά έχουν προσπαθήσει πολύ αλλά δεν έχουν την τεχνογνωσία: Τόσες φορές έχουν καταλάβει το πολυτεχνείο αλλά κανένας τους δεν κατάφερε να κάνει πολιτική καριέρα. Ίσως φταίει που δεν κάνουν ραδιοφωνικό σταθμό.

Εγώ πάντως, προτείνω ένα control alt delete. Πράγμα το οποίο όμως δεν βολεύει τον κ. Ευθυμίου και τους ομοίους του. Που βεβαίως αντιλαμβάνονται για ποιόν είναι το delete.

Πάντως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος ανησυχίας, μιας που δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να γίνει ούτε restart ούτε ctrl alt del: κανείς στην κυβέρνηση δεν ξέρει τι είναι αυτά.

Και μιας που μιλήσαμε για κυβέρνηση, θυμήθηκα κατά τύχη τον Καραμανλή. Τι να κάνει αυτή η ψυχή; ή;

ψυχτλ κυβμιλΤις προάλλες δήλωσε ότι η ΝΔ με την Ζίμενς δεν έχει καμία σχέση. Είναι δηλαδή άσχετη. Καταλαβαίνω απολύτως την λογική του. Σου λεει, αφού είμαι άσχετος εγώ, θα είναι άσχετη και η κυβέρνηση μου. Γι' αυτό άλλωστε και δεν κάνει τίποτα για το θέμα. Αφού δεν τον αφορά, τι να κάνει;

Γι' αυτόν τον άνθρωπο έχω μεγάλη κατανόηση και συμπάθεια. Πραγματικά, ό,τι μπορεί κάνει.

Ο κ. Λιάπης από την άλλη, δήλωσε ότι δεν βλέπει για πιο λόγο πρέπει να παραιτηθεί. Το εντυπωσιακό είναι ότι τον πιστεύω: είμαι σίγουρος ότι δεν βλέπει τον λόγο.

Λες να έχει κάποιο βιολογικό πρόβλημα που να τον εμποδίζει να δει;

Μυωπία εννοώ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!! Έχει κάνείς την παραμικρή αμφιβολία ότι έχει πιάσει τον παπά απ' τα αρχίδια;

"Αχχχ! Μην σφίγγεις τέκνον 'μ"
"Την ευλογία σου πάτερ. Αμάρτησα! Συγχώρεσε με!"
"Σι σγχωρώ! Άσι μι τώρα να χαρείς, ε;"
"Δεν γίνεται πάτερ. Όσο κρατάω τ' αρχίδια σου, νοιώθω ασφάλεια"
"Ι, άσε 'μ τουλάχιστον του διξί, τέκνον 'μ. Είνι του καλό 'μ."

(Μπαίνει η Παπαδιά): "Τι κάνεις εκεί ΠαπαΚώσταμ;"
Παπάς: "Τίποτις Ναστασούλαμ. Να ιδώ ου κύριος, μι κρατάει τ’ αρχίδια 'μ"
Παπαδιά: "Και δεν μι' λεγες ιμένα βρε Κώσταμ, να στα κρατήσω 'γω; Τι τον ταλαιπωρείς ξένον άνθρωπο;"
Χριστοφοράκος: "Όχι, παρακαλώ! Ευχαρίστησις μου!"
Παπαδιά: "Ωστε ιέτς! Τώρα ούτε τ' αρχίδια 'σ διν μπορούμι να κρατάμι!"
Παπάς: "Αναστασία, σι πρακλώ! Όχι μπρστά σι ξένο κόσμο!"
Παπαδιά: "Νι, τώρα τον ντρέπες. Αλλά τ' αρχίδια σ' αρές που στα χουφτών!"

Παπάς: "Διμ μ' αρές βρε Τασούλαμ. Απού ανάγκ του καν. Για τα δίδυμ"

Παπαδιά: "Αααα. Ι, άμα 'ν για τα δίδυμ, πάει χαλάλι!" (πλησιάζει τον ξένο και του ψυθιρίζει): "Να σ' πω; Βαλ' του κι κωλοδάχτυλ! Τ' αρές!"

Θανάσημος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου