Τρίτη, Ιουλίου 08, 2008

Άντρας Γέννησε Γυναίκα

Η ισότητα των φύλων στην πράξη. Με εγκεφαλικά οι μισοί ιεράρχες σε ιδιωτικά νοσοκομεία ανά την χώρα. Τους άλλους μισούς προστάτεψε η άγνοια.

Η ακόλουθη ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή:

Η Τρέισι ως έφηβη είχε κερδίσει σε διαγωνισμό ομορφιάς. Έχοντας φτάσει στο ανώτατο σκαλί από τόσο νωρίς, αποφάσισε στα 20 της χρόνια να δοκιμάσει την τύχη της και ως άντρας και έβγαλε τα βυζιά της. Αλλά δεν έβγαλε τα γυναικεία της σεξουαλικά όργανα. Απλώς προσέθεσε και τα ανδρικά. Κατόπιν τούτου, έγινε δύο σε ένα και δεν ξαναχρησιμοποίησε κοντίσιονερ.

Για να ολοκληρωθεί η αλλαγή, η δεσποινίς Τρέισι άλλαξε το όνομα της και έγινε ο κύριος Μπίτι. Το μόνο πρόβλημα που της απέμενε ήταν ότι κατουρούσε από δύο μεριές ταυτόχρονα.

Μερικά χρόνια μετά ο Μπίτι γνώρισε την γυναίκα του την Νάνσι, η οποία είχε μεν βυζιά αλλά είχε αφαιρέσει τα γεννητικά της όργανα. Όπως ήταν φυσικό, ο Μπίτι και η Νάνσι ένοιωσαν αμέσως ότι συμπλήρωναν ο ένας τον άλλον.

Δεν περνάει λίγος καιρός, και το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει παιδί. Αλλά η Νάνσι δεν μπορεί λόγω έλλειψης οργάνων. Έτσι λοιπόν αποφασίζεται να το κάνει το παιδί ο Μπίτι που έχει απ’ όλα και συμφέρει.

Αντίθετη άποψη έχουν οι γυναικολόγοι οι οποίοι αρνούνται να του κάνουν τεχνητή γονιμοποίηση με το επιχείρημα ότι έχει μούσι και τους γαργαλάει όταν σκύβουν επάνω απ’ την κοιλιά του. Ο κ. Μπίτι δεν το βάζει κάτω και αλλάζει εννέα γυναικολόγους, αλλά όλοι τους γαργαλιούνται.

Τελικά, αποφασίζουν με την Νάνσι να πάνε σε έναν κτηνίατρο. Ο κτηνίατρος ακούει με προσοχή το πρόβλημα τους και τους δίνει ένα είδος σύριγγας που χρησιμοποιείται για να ταίζονται τα μικρά πουλάκια.

Χαρούμενοι με την βοήθεια του κτηνιάτρου, ο Μπίτι και η Νάνσυ προμηθεύονται σπέρμα από έναν ευεργέτη ο οποίος για κάποιον ανεξήγητο λόγο επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.

Ο Μπίτι και η Νάνσυ παίρνουν το κατεψυγμένο σπέρμα το οποίο, αφού το ξεπαγώνουν καλά στον πάγκο της κουζίνας, το βάζουν μέσα στην σύριγγα. Ακολούθως, ο Μπίτι ανοίγει τα πόδια του και η Νάνσι σκύβει μπροστά του, του ανασηκώνει το πέος για να μην της κρύβει την πρόσβαση και μετά του σπρώχνει την σύριγγα μέσα στο αιδοίο και πιέζει το έμβολο, προκαλώντας οργασμό στην σύριγγα η οποία και εκσπερματώνει επιτυχώς.

Όπως είναι φυσικό, ο Μπίτι μένει έγκυος.

Εννιά μήνες μετά γεννάει με φυσική γέννα ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο νοσοκομείο του Αγίου Κάρολου ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι του συνέβη στα καλά καθούμενα.

Ο γιατρός του κ. Μπίτι δήλωσε επί λέξη: «Το μωρό είναι απολύτως υγιές. Πρόκειται για έναν απολύτως φυσιολογικό τοκετό».

Κατόπιν όλων αυτών, εγώ παραιτούμαι από την μάταιη προσπάθεια μου να ξαναγράψω οτιδήποτε σουρεαλιστικό και υποκλίνομαι μπροστά στον Μεγάλο Σουρεαλιστή (ΜεΣουρ), τον οποίο και προσκυνώ ταπεινά.

Θανάσημος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου